Ucuza Yaptırmak Pahalıya Gelmesin !


Kasko poliçenizi satın alırken sadece fiyata bakanlardan mısınız ? Ucuza yaptırmak pahalıya gelmesin !

Kasko poliçenizi yaptırırken aşağıdaki teminatlara dikkat etmeniz kasko poliçenizin primini 100-250 TL aralığında etkileyebilir, fakat hasar durumunda cebinizden ekstra ödeme çıkmasını engeller.

☑️ Aracınızın marka model kodunun doğru girildiğine emin olunuz. Araç model kodları ruhsatta yazmadığı için yanlış girilebilmektedir. Araç model kodunun yanlış girilmesi herhangi bir pert / tam hasar durumunda eksik ödeme almanıza sebep olabilir.

☑️ İMM / İhtiyari Mali Mesuliyet seçeneğinde manevi tazminatın dahil olduğunu ve minimum 100 Bin TL, hatta imkanınız varsa 250 Bin TL girilmesini öneririz. İMM Teminatı, herhangi bir kazada kusurlu olmanız durumunda, karşı araçlar için yapılacak ödemelerde, Trafik Sigorta poliçenizin teminatlarının yetmediği durumlarda devreye giren, karşı araçlar için ödeme yapan bir teminattır.

☑️ Servis seçenekleri seçiminde yalnızca Özel servis seçeneği seçilmiş olması primin düşük çıkması yönünden avantaj gibi görünse de, aracınızın onarımını Yetkili serviste yaptırmanızı engelleyen bir seçenektir. Servis seçiminde Yetkili servis seçiminin dahil olduğunu kontrol ediniz.

☑️ Parça değişimi seçimlerinde orjinal parça kullanılacağından emin olunuz.

☑️ İkame araç, aracınızın hasar durumunda serviste onarım için kaldığı süre boyunca size araç tahsis edilmesidir. İkame araç seçenekleri şirketlerde farklılık göstermek üzere 7, 10, 15 gün ve daha fazla olabilmektedir.

☑️ Şirketlerde farklılık göstermek üzere bazı mesleklerde %5, %10 ve %15 oranlarında meslek indirimi verilebilmektedir. Meslek indiriminizi kullanıp kullanamadığınızı sorabilirsiniz.

☑️ Far, stop, ayna ve cam kırılması birçok şirkette kasko hasarsızlık kademenizi etkilememektedir. Poliçenizde hasarsızlık indiriminizi etkilemeyen teminatları sorabilirsiniz.

☑️ Cam değişimi için tercih edeceğiniz özel ve yetkili servislerde muafiyet / ek ödeme çıkartılıp çıkartılmayacağını öğreniniz.

☑️ Lpg'li araçlarda, lpg sisteminden kaynaklı oluşabilecek hasarlarda sorun yaşamamanız adına lpg teminatının poliçenize eklendiğinden emin olunuz.

☑️ Aracınıza sonradan eklenen aksesuarlar siz poliçenizde belirtmediğiniz sürece hasar durumunda teminat dışında kalacaktır. Aracınıza sonradan eklettiğiniz aksesuarlar varsa poliçenize eklettiğinizden emin olunuz.

Hasarsız, sağlıklı güzel günler dileriz ????????


18/03/2021     1392